2011-06-29

Multitasking eller?

Ibland är det inte såå roligt att ha flera projekt på gång samtidigt. Det blir lite som att trampa vatten av stickandet (och virkandet), jag stickar och stickar och virkar och virkar men kommer ingen vart, i alla fall inte i mål. Inget blir klart, allt är sådär halvfärdigt. Jag borde kanske försöka att inte alltid förlja mina infall att starta ett nytt projekt utan bli lite mer lutheransk. Hänge mig åt pinan genom att tvinga mig själv att göra klart ett projekt innan jag startar ett nytt. Alltså jag menar inte att bara ha en sak på gång utan mer att inte starta nr 10 innan åtminstone något av nr 1-9 är avslutat.
Jodå, just nu befinner jag mig på vattenstrampstadiet i alla fall när det gäller stickandet. Tyvärr har jag inte semester och kan bada på riktig utan sitter inne och jobbar hela dagarna. Det är iofs svalt på jobbet och vi har en härlig balkong att fika och luncha på, men så klart hade det varit skönt med lite lata soliga dagar. Försöker njuta såhär after work, idag blir det pizza på grillen, lite stickning på altanen och vattenmelon till dessert. Undrar om jag kanske t o m får ett glas vin, man vet aldrig.

Vädret ställer till det lite för ullstickandet känns rätt oinspirerande i värmen, längtar liksom inte efter att svepa in mig i en äppelgrön Different lines (som faktiskt är klar) eller prova min flerfärgsstickade stjärnkofta (som långt ifrån är klar) utan vill hellre ha en färdig svart linkofta (den av det förbannade garnet, så utsikterna att den ska bli klar och dessutom passa när den är klar, är alltså mycket små).

Fast jag har det rätt bra, familjen är tillfälligt samlad och alla mår bra, det räcker rätt långt fast det är flera veckor tills min semester börjar.


Skickar med en bild från midsommar, det är utsikten från ett visst ställe samt en bild från taket på konstmuseet ARoS i Århus, passade på att vandra ett varv där när jag var på plats på en konferens förra veckan.
 

1 kommentar:

Kristina H sa...

Jo, just det Knitty har ju kommit med ett nytt nummer, missa inte det! Jag gillar så klart Stephen Wests scarf, sockorna Double Helix och de bosniska sockorna.
http://www.knitty.com/ISSUEff11/index.php