2012-02-19

Kampen går vidare

Nu är nattröjan stickad, opererad, ihopsydd och monterad. Igår tvättade jag den och lade den att torka så nu är det bara montering av halsringningen med bandkantning kvar. Jag tror att jag hinner fixa mitt UFO innan månaden är slut, skönt och det ska faktiskt bli kul att använda den också, den passar!
Nästa månad ska jag ta något lätt UFO att göra klart, har ett par tråkiga halvvantar som kan komma ifråga, vi får se.
Igår lyckades jag även sticka klart ett par vantar i Raumas tretrådiga det blir härliga varma vantar av det! Jo, jag har också avslutat min filtade sjal i ull och lin-silke, det var lite nervöst att klippa upp flotteringarna och kasta in den i tvättmaskinen men det gick bra och den ser cool ut, tycker jag i alla fall. Har påbörjat mitt första vårprojekt, en gul linsjal i ett modifierat Candle Flame mönster, den blir bt´redare, inspirerad av Helylleevas sjal, gör mitt eget mönster. Hon säljer sitt om någon är intresserad. Jag kör lite på försök själv och min idé verkar funka! Sen kämpar jag på med den tröja i ett gammalt svart lingarn som jag försökt sticka en hel massa olika saker i utan att lyckas, men den här gången tror jag att det kan bli något.

Arne och Carlos kommer till Sommerfuglen i Köpenhamn, jag har köpt biljett och ska gå! Lite kul faktiskt att  få trängas med en massa andra stickgalningar på deras workshop i mars! Det inkluderar ju också en liten Köpenhamnstur och det är ju oftast helt rätt!

1 kommentar:

Camilla sa...

Tycker att du kämpar på väldigt bra med dina ufo:n, försöker samla krafter till något liknande själv... Tack för Köpenhamnstipset!