2012-02-26

UFO-kampen i februari klar


och jag vann. Är alltså klar med mitt UFO, en dansk nattröja. Idag fick vinterstudion hålla mig sällskap när den sista monteringen återstod.
Här kommer en liten bildkavalkad:


Nu är det dags att välja ut mars-UFOt och det blir nåt betydligt mindre nämligen ett par halvvantar och om jag orkar ska jag göra klart några andra muddar också, men det är halvvantarna som är det som måste bli klart. Känns bra med ett litet snabbprojekt som förmodligen kan bli klart på typ två kvällar. I mars blir det ett stickkafé på Helylle, ser verkligen fram emot det. Kämpar på med min Color Affection som är min tågstickning just nu. Härligt garn Malabrigo lace och den känns vårig i färgen! Sen har jag två linprojekt igång den gula sjalen och en svart tröja från Vouge knitting. Senaste numret av Vouge knitting kom häromdan, har den som prenumeration i min iPad, då får jag den så fort den kommer ut och den är mycket billigare, like!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Läckert med gult lin! Är det månne en Candle flame på gång?
Hälsningar Katharina

Anonym sa...

Hej ville bara lämna en eloge till den fina nattröjan, så himla fin!! Var hittar man mönster till en sådan?tack för att du delar med dig av så mycket fint! hälsar Marie bringsarve@hotmail.com