2012-06-25

Virkat, javisst!

Just nu en hel del virkning, en skål i omvirkat hampsnöte inspirerad av den roliga boken Crochet for the home, sen behövde jag en solhatt till den kommande semestern. Fast när jag tittar ut så går det inte riktigt att förstå att det kan vara sol nånstans. Det är faktiskt riktigt svårt att packa utan att bli påverkad av "hemmavädret".  
Sen håller jag på med ett annat roligt projekt som ska få följa med på semestern och det är att virka en mössa inför Strindbergsveckan som vi ska ha i höst på mitt jobb. Mönstret kommer från den häftiga boken Ylle & bläck där det finns mönster till litterära personers tröjor, västar mm. Så om du skulle vilja bli look-a-like med Karin Boye eller Werner Aspenström är detta boken för dig! 
Sen har jag avslutat ett UFO, fast det är maj-UFOt så det hanns inte med i tid och jag vet inte om jag gillar resultatet, har bestämt mig för att vänta till efter semesterresan med att tvätta och slätat till den. Hoppas den blir användbar, återkommer om den. Nu är det dags att avsluta packningen och göra klart komihåglistan till den inneboende husvakten. Vi ses snart igen, tack för fina kommentarer på mitt senaste inlägg!

Starten på Strindbergs mössa.

Här är han den käre gubben i sin fina mössa.2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen är du tillbaka! Har saknat dina inlägg, tips och idéer och framför allt de fina bilderna på allt vackert du gör!

Maria i Falkenberg sa...

Roligt att läsa din blogg igen! Glad sommar!