2012-07-29

Sommar-OS

Så var den semestern slut och jag är sedan en vecka tillbaka i jobbvardagen. Det har precis varit den enda riktiga sommarveckan med sol och värme, kvällarna har varit underbara men jag hade gärna varit ledig. Tog en jobbeftermiddag hemma vilket innebar att jag kunde sitta i skuggan på altanen och läsa och det var skönt, sen hade vi det ganska behagligt inne på jobbet, OK temperatur och ett trevligt gäng som passade på att fika på vår härliga balkong och sen jobbade på. På stickfronten fortsätter jag med mina projekt. Fårfilten är klar och pryder sin plats i soffan. Mönstret gjorde mig så sugen på ett par vantar så jag kunde inte låta bli att starta ett par sådana. Den danska nattröjan växer så sakteliga (inte nån riktigt bra TV-stickning), mysterisjalen har jag precis avslutat del tre av och väntar på fyran som kommer på fredag. Gillar den hittills! Den grå sjalen har inte växt men den ska jag nog ta fram för den borde funka bra med OS. Sen har jag en orange möbius i tunt spetsgarn som jag stickar på när jag pendlar, den håller jag på att tänka ut en kant till, snart får jag bestämma mig. 


Jag har inte startat nån "riktigt" OS-stickning men funderar lite på om jag ska ha vanttema, har ju mycket garner som passar till vantar i garnlagret. Fårfilten har också fått mig att vilja sticka nån mer flerfärgsstickad filt, det är så mysigt, ska kolla om det finns nån som vill ha en liten filt.

6 kommentarer:

Maritas Maskor sa...

Din fårfilt är ju otroligt fin!!!
Oj, vad jag skulle vilja ha en sån!!

Inga Johansson sa...

Vilken fin fårfilt! Var hittar man mönstret till denna!

Monita sa...

Vilken otroligt härlig filt! Fåren är bara för söta. :-)

miastick sa...

Vilken ljuvlig filt!
Jag tror det är mycket vantar på gång i "in i Norden"-laget på Ravelry!

Kristina H sa...

Tack, filten är härlig, jag är lite kär i den själv. Det är Kate Davies som desigat den, den heter Rams and yowes och mönster kan köpas här: http://katedaviesdesigns.com/ eller på Ravelry. Kate gör en massa annat fint också!/Queen Mudd

Maria i Falkenberg sa...

Fårfilten är helt bedårande! Du verkar ha bra flyt på stickningen i sommar.