2010-02-25

Vinterstickar fortfarande


Egentligen borde jag nog börja med lite sommarstick snart men det är fortfarande för kallt för att känna motivationen. Köpte alltså brunt Nepal idag till en japansk sak, ett slags koftsjal, får väl hoppas att det blir en kall vår så att jag kan använda den mycket. Idag är det inte så mycket OS, kanske lite curling, torsdagar är det ju stickkafé! Det missar jag inte även om det är OS. Vi hade fått tillbaka alla våra saker som vi haft på utställningen i Åkarp, tyvärr kom jag aldrig dit och tittade på allt det andra, vädret har nog varit den största anledningen till att det inte blivit av.
Har stickat klar Skew-sockarna, har bara ett varv kvar på min virkade halsdukssjal och näversjalen är klar till 75%, skönt att det börjar närma sig FO. Dags att dra igång nåt nytt?
Idag dök den riktiga skånska vintern upp: plusgrader, regn och dimma. Fattar inte varför vi har klagat på den riktiga vinter vi har haft i mer än två månader, den är mycket bättre än det vi har nu! Slask och riktig såphalka, bläh!

2 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Nepal är ett härligt garn!

Sunna sa...

Jag är ingen vän av Nepal. hoppas det passar dig bättre. vi har faktiskt regn idag, men det är skönt att snön sjunker ihop lite