2010-03-25

Riktig vår i luften

Nya vår-Knitty har kommit och jag var bara tvungen att sticka Summit, nu är den påbörjad i orange Malabrigo Lace. Jag gör den lite smalare, 13 kolonner istället för 15 och garnet är tunnare än originalgarnet, ska bli spännande att se hur den blir. Garnet är i alla fall ljuvligt!
Idag är det en månad sen jag tog ett snöyrefoto på järnvägsstationen och idag såg det ut så här när jag åkte hem. Varmt kanske 10 grader och sol, på söndag börjar sommartiden, lite jobbigt ett par morgnar men sen bara härligt med ljusa kvällar. Länge sen våren var så här efterlängtad. I går hade hemslöjdsföreningen årsmöte, kvällens gäst var Ann-Mari Nilsson som berättade om sin bok, hon var jättebra!
Verkligen intressant att höra om hur jobbigt det faktiskt är att göra en stickbok och roligt att den sålt slut och tryckts igen! Och ännu roligare är att hon håller på med något nytt som är hemligt. Det ska bli kul när det hemliga kommer ut, då ska jag köpa...
Det som ligger på bordet är allt som är fotograferat i boken! Nähä nu ska jag fortsätta med Summit en stund, vill se hur den blir.

3 kommentarer:

Sanna T Sköld sa...

Ja, vårigt är det hos dig. Här har det kommit snö iveckan så det är ännu mera slask. Puhh, vill ha bart så inlinen kan komma fram för övning.

Sunna sa...

Den boken är ju kanon så kul att hon tänkt en till

Annika sa...

Hejsan! eller 你好! jag saknar er på stickkaféet! kommer så snart historiekursen är klar! Fast vi kan kanske ta en fika i Hlm nån dag? Blev sugen på att sticka Summit jag också!